Χαμός με τον Μαρέσκα, φέρεται να απείλησε παίκτη!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Χαμός με τον Μαρέσκα, φέρεται να απείλησε παίκτη!

Χαμός με τον Μαρέσκα, φέρεται να απείλησε παίκτη!
🔴 Ο Ιταλός διαιτητής τιμωρήθηκε, καθώς φέρεται να απείλησε παίκτη στο πρωτάθλημα του Κουβέιτ. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σάλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον 43χρονο διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο πρωτάθλημα του Κουβέιτ, ο Ιταλός φέρεται να απείλησε να σκοτώσει παίκτη της ομάδας Αλ Αραμπί που αγωνιζόταν κόντρα στην Κουβέιτ SC το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (27/09). Ως αποτέλεσμα τιμωρήθηκε για έναν μήνα από τη Serie A.

Ο Μαρέσκα ήταν μάλιστα 4ος διαιτητής στη σημερινή αναμέτρηση του Σπόρτιγκ-Αϊντχόφεν για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League, όμως αντικαταστάθηκε από τον Ντανιέλε Ντοβέρι.

Γνωστός από το πέρασμά του και στη χώρα μας, ο Μαρέσκα είχε διευθύνει το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της περσινής περιόδου.

Λόγω δυσκολιών στο ταξιδιωτικό του πρόγραμμα δεν σφύριξε στο Άρης-Ολυμπιακός που είχε αρχικά οριστεί, δίνοντας τη θέση του στον συμπατριώτη του Λούκα Παϊρέτο.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate