Σταματέλος: «Πιθανό να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με Άρη, γιατί έμεινε ο Ανδρούτσος»

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σταματέλος: «Πιθανό να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με Άρη, γιατί έμεινε ο Ανδρούτσος»

Σταματέλος: «Πιθανό να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα με Άρη, γιατί έμεινε ο Ανδρούτσος»
🔴 Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου απαιτητικού σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πλέον το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα πάει με συνεχόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη, όπου μετά με την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό υπάρχει ένα πρέπει για την ομάδα. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να μετρούν δύο μη νικηφόρα αποτελέσματα και με τον Παναιτωλικό ήταν εκτός προγράμματος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ήταν από τα παιχνίδια, που μετράς τρεις βαθμούς και μέχρι πρότινος είχε μόνο νίκες στο Καραϊσκάκη. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Ρέτσο και Μασούρα. Με τον Μασούρα να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον Ρέτσο, για να είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ στη σαββατιάτικη αναμέτρηση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με τον Ρέτσο, όπως είναι τα πράγματα, να πηγαίνει μάλλον για Λιόν. Βασικός με τους Γάλλους δύσκολα θα είναι, όπως και ο Μασούρας δύσκολα θα ξεκινήσει στην Ευρώπη. Δεν είναι σίγουροι για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά ο Μασούρας έχει ένα προβάδισμα να μπει στην αποστολή».
Ακούστε τι είπε για την ομιλία Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ολιβέιρα: 
 
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate