Ολυμπιακός: Η κρίσιμη μέρα για Ολιβέιρα και Γουίλιαν

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη μέρα για Ολιβέιρα και Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη μέρα για Ολιβέιρα και Γουίλιαν
🔴 Τόσο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, όσο και ο Γουίλιαν συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (15/9, 18.30). 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ευχάριστα είναι τα μαντάτα που ήρθαν από τον Ρέντη μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (13/9). Κι αυτό, γιατί τόσο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, όσο και ο Γουίλιαν έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (15/9, 18.30).

Δεν εννοούμε φυσικά ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξουν βασικοί. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο… Άλλωστε, ακόμη δεν είναι σίγουρη η παρουσία τους στην αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (14/9).

Ωστόσο, η εικόνα τους στον Ρέντη είναι τέτοια που δίνουν τη δυνατότητα στον Μεντιλίμπαρ να επιλέξει αν θα τους έχει στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ή θα τους πάρει απευθείας στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική (21/9).

Και οι δύο έχουν ανεβάσει στροφές για τα καλά, σίγουρα θέλει μία ιδιαίτερη διαχείριση η περίπτωσή τους καθώς έχουν να αγωνιστούν αρκετό καιρό, αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι σε πρώτη φάση δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν έστω και για λίγα λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Είπαμε όμως: Τον τελευταίο λόγο έχει ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετά το τέλος και της σαββατιάτικης προπόνησης θα κρίνει αν θα πρέπει να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για Παναιτωλικό ή όχι…

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate