Μετά τον Γουίλιαν - Ρεπορτάζ-φωτιά για Ζίγιες και Ουναχί στον Ολυμπιακό!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Μετά τον Γουίλιαν - Ρεπορτάζ-φωτιά για Ζίγιες και Ουναχί στον Ολυμπιακό!

Μετά τον Γουίλιαν - Ρεπορτάζ-φωτιά για Ζίγιες και Ουναχί στον Ολυμπιακό!
🔴 Οι Ερυθρόλευκοι δεν στοχεύουν μόνο στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, αλλά φέρονται να πηγαίνουν για τριπλό "χτύπημα"! 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γουίλιαν, αλλά στο εξωτερικό εξακολουθούν να τον συνδέουν επίσης τόσο με τον Χακίμ Ζίγιες όσο και με τον Αζεντίν Ουναχί.

Ο Ζίγιες αναζητά τον τρόπο να φύγει από τη Γαλατασαράι και φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μαροκινός άσος φέρεται να έχει επίσης προτάσεις από τον Άγιαξ και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση στον Ουναχί της Μαρσέιγ, ώστε να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή, αφού ακόμα δεν έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Όρτα.

Ο Ουναχί μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ έκανε όνομα ως συμπαίκτης του Ζίγιες στο Μαρόκο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Μουντιάλ 2022.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate