Γκάζια» Μαρινάκη σε παίκτες - Μπήκε και τους τα έχωσε!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Γκάζια» Μαρινάκη σε παίκτες - Μπήκε και τους τα έχωσε!

Γκάζια» Μαρινάκη σε παίκτες - Μπήκε και τους τα έχωσε!
🔴 Την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε η πρώτη «γκέλα» του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και η εικόνα που παρουσίασαν οι Πειραιώτες κόντρα στον Παναιτωλικό. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έβαλε «γκάζια» στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ και τους κάλεσε να αλλάξουν εικόνα και να σταματήσουν να ασχολούνται με συμβόλαια.

«Σταματήστε να μιλάτε για τα συμβόλαια σας και αφήστε στην άκρη τις ευρωπαϊκές δάφνες από ότι συνέβη τον Μάη. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλα τα ματς απαιτούν μάχες. Πρέπει να τα δίνουμε όλα. Πρέπει να αλλάξετε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αλλάξετε την εικόνα και να τα δίνεται όλα στο γήπεδο», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate