Νικολακόπουλος: «Ποια είναι η εκτίμηση για το μέλλον του Φορτούνη»

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Νικολακόπουλος: «Ποια είναι η εκτίμηση για το μέλλον του Φορτούνη»

Νικολακόπουλος: «Ποια είναι η εκτίμηση για το μέλλον του Φορτούνη»
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την άποψη που εκφράζουν άτομα, τα οποία έχουν επαφή σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον 32χρονο άσο. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα δεδομένα για το μέλλον του Φορτούνη στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε (μιλώντας στον Γιώργο Τσανάκα) ότι άτομα που έχουν σχεδόν καθημερινή επαφή με τον 32χρονο άσο, εκφράζουν την άποψη ότι είναι 50%-50% οι πιθανότητες για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή αν θα αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Και ενώ τονίζεται ότι του έχουν ζητήσει από τον Ολυμπιακό το αργότερο έως τη Δεύτερα να δώσει την ξεκάθαρη απάντησή του. 
 
Ακούστε τι είπε για τους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων», όπως ο Βέλντε, αλλά και για τις υπόλοιπες ανανεώσεις, συν το ρεπορτάζ για τον Αγκιμπού Καμαρά, που, όπως όλα δείχνουν, από Δευτέρα θα προπονείται με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. 
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate