Ο Κούλης Δουρέκας και η… μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ο Κούλης Δουρέκας και η… μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Ο Κούλης Δουρέκας και η… μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία
🔴 Μια ζωή στον Ολυμπιακό. Και έπειτα για χρόνια στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ως ότου ο Κούλης Δουρέκας…
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δημιουργεί παράδοση το club Ολυμπιακός και στην δημιουργία στελεχών του ποδοσφαίρου. Άνθρωποι που με αφετηρία το μεγάλο λιμάνι κάνουν το δικό τους ιδιαίτερο ταξίδι στο απαιτητικό περιβάλλον του football. Και ο Κούλης Δουρέκας είναι μια από τις αποδείξεις με όνομα και επώνυμο. Μια ζωή σε φόντο Ερυθρόλευκο ο Έλληνας παράγοντας. Για δεκαετίες ως ότου να μετακομίσει στο City Ground για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Και τώρα; Τώρα στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Νέομ Σπόρτς Κλαμπ. Είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας αλλά ανήκει στον διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ. Και όπως είναι λογικό ετοιμάζεται για κανονική αντεπίθεση. Λεπτομέρειες για τη συμφωνία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, η πληροφορία όμως για την αποχώρηση του Κούλη Δουρέκα κυκλοφόρησε μέσω Αγγλίας και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο:

«Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κ. Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια κατέστησαν δυνατό αυτό το επίτευγμα. Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ.

Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους. Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Δουρέκας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate