Η επιστροφή του Βεζένκοφ και το… άλλο σενάριο για Πίτερς και Πετρούσεφ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Η επιστροφή του Βεζένκοφ και το… άλλο σενάριο για Πίτερς και Πετρούσεφ

Η  επιστροφή του Βεζένκοφ και το… άλλο σενάριο για Πίτερς και Πετρούσεφ
🔴 Πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού αν τελικά γίνει πράξη η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στο λιμάνι;
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες του υψηλότερου επιπέδου της Euroleague συνεχίζουν τις κινήσεις τους με στόχο την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με μοναδικό στόχο να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές, καθώς έχουν ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς αναβαθμίζοντας σημαντικά την περιφέρειά τους, ωστόσο αυτό που «καίει» τον κόσμο των Πειραιωτών είναι μια επιστροφή και ακούει στο όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ είπε το «ναι» και συμφώνησε να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι, αλλά η υπόθεση δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ολυμπιακού. Όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις από το NBA και την απόφαση που θα πάρουν οι Τορόντο Ράπτορς σχετικά με το μέλλον του Σάσα και το αν τελικά θα βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει επιτέλους ελεύθερος ο παίκτης από το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Αν συμβεί αυτό, αυτομάτως ο Βεζένκοφ θα γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού με ένα ηγεμονικό πολυετές συμβόλαιο, που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Η ενδεχόμενη άφιξη του Βεζένκοφ έχει εγείρει και την κουβέντα για το αν θα υπάρχει αρκετός χώρος και χρόνος στο ρόστερ για όλους τους «ψηλούς» της ομάδας.

Και αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά οι παράγοντες των ομάδων που έχουν στο στόχαστρό τους παίκτες του Ολυμπιακού και που περιμένουν κι εκείνες τις εξελίξεις με τον MVP της Euroleague της σεζόν 2022/23. Πολλά έχουν ακουστεί για ενδιαφέρον ομάδων για τον Άλεκ Πίτερς και τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που αγωνίζονται στη θέση «4», ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα ότι θα φύγει κάποιος από αυτούς.

Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα αν τελικά η μεταγραφή του Βεζένκοφ επισημοποιηθεί το ρόστερ να κλείσει. Να μην υπάρξει δηλαδή αποχώρηση όπως συζητιέται αλλά ούτε και κάποια άλλη προσθήκη, ίσως για έναν παίκτη στο «3» που επίσης έχει ακουστεί και ο Ολυμπιακός να πορευθεί με αυτούς που έχει αυτήν τη στιγμή συν τον Σάσα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Βεζένκοφ αποχώρηση δεν θα υπάρξει από το ρόστερ των Πειραιωτών. Οι εξελίξεις «τρέχουν», ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές την επιθυμία του αλλά και το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκονται στα χέρια των Ράπτορς.


Αν συμβεί αυτό, αυτομάτως ο Βεζένκοφ θα γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού με ένα ηγεμονικό πολυετές συμβόλαιο, που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Η ενδεχόμενη άφιξη του Βεζένκοφ έχει εγείρει και την κουβέντα για το αν θα υπάρχει αρκετός χώρος και χρόνος στο ρόστερ για όλους τους «ψηλούς» της ομάδας.Και αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά οι παράγοντες των ομάδων που έχουν στο στόχαστρό τους παίκτες του Ολυμπιακού και που περιμένουν κι εκείνες τις εξελίξεις με τον MVP της Euroleague της σεζόν 2022/23. Πολλά έχουν ακουστεί για ενδιαφέρον ομάδων για τον Άλεκ Πίτερς και τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που αγωνίζονται στη θέση «4», ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει επίσημα ότι θα φύγει κάποιος από αυτούς.Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα αν τελικά η μεταγραφή του Βεζένκοφ επισημοποιηθεί το ρόστερ να κλείσει. Να μην υπάρξει δηλαδή αποχώρηση όπως συζητιέται αλλά ούτε και κάποια άλλη προσθήκη, ίσως για έναν παίκτη στο «3» που επίσης έχει ακουστεί και ο Ολυμπιακός να πορευθεί με αυτούς που έχει αυτήν τη στιγμή συν τον Σάσα.Το μόνο βέβαιο είναι πως μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Βεζένκοφ αποχώρηση δεν θα υπάρξει από το ρόστερ των Πειραιωτών. Οι εξελίξεις «τρέχουν», ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές την επιθυμία του αλλά και το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκονται στα χέρια των Ράπτορς.
 🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate