O Λοβέρα και η απόφαση του Ολυμπιακού για Βρουσάι και άλλους δύο

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

O Λοβέρα και η απόφαση του Ολυμπιακού για Βρουσάι και άλλους δύο

O Λοβέρα και η απόφαση του Ολυμπιακού για Βρουσάι και άλλους δύο
🔴 Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός προχωρά…
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έγινε γνωστό μέσω Αργεντινής από το πρωί: Ο Μάξι Λοβέρα είναι οριστικά παίκτης της Ροζάριο Σεντράλ καθώς οι Αργεντινοί πλήρωσαν την οψιόν αγοράς που είχε ο Ολυμπιακός. Μια μεταγραφή κάπου στις 800.000 ευρώ.

Με την ευκαιρία λοιπόν έχει ενδιαφέρον μια ματιά σε αντίστοιχες εξελίξεις γύρω από το Ερυθρόλευκο ρόστερ. Διότι δεν ήταν η μέρα του Λοβέρα μόνο σήμερα. Είναι και του Μάριου Βρουσάι καθώς ο 26χρονος ακραίος παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Ρίο Άβε.

Είναι εκεί δανεικός από τον Γενάρη -14 συμ, 1 γκολ-. Παραμένει λοιπόν στην Πορτογαλία σε μια ομάδα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει ως τώρα και για δύο δανεισμούς: Για τον Ιβάν Μπρνιτς που δόθηκε στην Τσέλιε της Σλοβενίας έπειτα από την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά -4συμ-. Και για τον Ντορόν Λάιντνερ που όπως έχει αποκαλύψει καιρό τώρα το «10» θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Ζυρίχη τη νέα σεζόν

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate